Heidi Peltoniemi

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti

Erikoisosaamistani ovat painonhallinta, ruokasuhteen haasteet ja häiriintynyt syömiskäyttäytyminen, vatsan hyvinvointi ja lapsiperheiden ravitsemuspulmat. Työskentelen ravitsemusterapeuttina Tampereen kaupungilla ja kohtaan työssäni päivittäin erilaisia asiakasryhmiä. Huomioin aina asiakkaani elämäntilanteen kokonaisuutena, ja kannatan keho- ja ruokarauhaa.

Laraten toimintaperiaatteiden mukaisesti vastaanotoillani on aina nollatoleranssi syyllistämiselle ja arvostelulle. Voit tulla huoletta vastaanotolleni ja olla varma, että tulet kuulluksi ja arvostetuksi omana itsenäsi. Olen terapeuttina lempeä ja kannustava. Autan sinua löytämään itsellesi sopivat tavoitteet ja etsimme yhdessä konkreettiset keinot, miten saavutat päämääräsi.

YouTube-kanavaltani (Ravitsemusterapeutti Heidi) löydät lisää ajatuksiani ravitsemuksesta ja ohjausperiaatteistani ravitsemusterapeuttina!

Olet tervetullut vastaanotolleni joko yksin tai vaikka koko perheen voimin.

Ohjeet etävastaanotolle saat ajanvarauksen vahvistusviestin mukana.

Tarjoamani palvelut
Elintapamuutokset
Kasvisruokavalio
Kestävä painonhallinta
Lapset
Luennot
Raskausaika
Ruokasuhde
Syömishäiriöt
Työhyvinvointi
Vatsa & suolisto
Energisempi arki ruokavalinnoilla
Kohti kasvispainotteisempaa ruokailua
Vatsan ongelmat kuriin
Lapsiperheiden ja odottavan äidin ravitsemus
Kestävä painonhallinta
Ahdistava ruoka
Palvelukielet
Suomi
Englanti

Miten palvelu toimii?

01

Varaa aika

Valitse palvelu ja varaa aika jollekin kyseistä osaamista omaavista ravitsemusterapeuteistamme. Ensimmäisen käynnin maksu tapahtuu korttimaksulla  ajanvarauksen yhteydessä.

02

Linkki tapaamiseen

Varattuasi ajan ravitsemusohjaukseen, saat sähköpostiisi ohjeet sekä linkin etävastaanotolle liittymistä varten.

03

Keskustele!

Liity etävastaanotolle sähköpostiin saamiesi ohjeiden mukaan ja pääsette aloittamaan. Videotapaamiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen.

04

Vastasimmeko odotuksiisi?

Saat linkin palautelomakkeeseen tapaamisenne jälkeen, johon vastaaminen on vapaaehtoista.

Jatkokäynti on hyödyllinen tavoitteidesi seurantaa ajatellen. Voit sopia uuden ajan heti ravitsemusterapeuttisi kanssa, tai varata jatkokäynnin myöhemmin sivuiltamme.

Zoom-palaveri ravitsemusterapeutin kanssa

Ajankohtaisia artikkeleita

Ravitsemuksen ammattilaiset

Laillistetut ravitsemusterapeutit ovat terveydenhuollon ainoa ammattiryhmä, jolla on ravitsemushoitoon ja -terapiaan erikoistunut yliopistokoulutus. Ravitsemusterapeutiksi voi opiskella Suomessa vain Itä-Suomen yliopistossa, Kuopiossa. Terveystieteiden maisterin ja laillistetun ravitsemusterapeutin... Lue lisää
Blueberry and blackberry ice-cream

Millaista on ravitsemustieteiden opiskelu Itä-Suomen yliopistossa?

Suomessa laillistetuksi ravitsemusterapeutiksi voi opiskella ainoastaan Itä-Suomen yliopistossa Kuopion kampuksella. Ravitsemustiedettä voi opiskella myös Helsingin yliopistossa maisteriohjelmassa, mutta opinnot eivät johda laillistetun ravitsemusterapeutin ammattiin. Ravitsemusterapeutin... Lue lisää
kävelevä nainen

Mitä ravitsemusterapiassa tapahtuu?

Kysymys, jota meiltä ravitsemusterapeuteilta kysytään usein sosiaalisessa mediassa. Toisinaan vielä törmäämme alan klassikko-olettamuksiin, kuten ”siellä kerrataan vain lautasmallia”. Onneksi kuitenkin viisi vuotta yliopistossa on valmentanut... Lue lisää

Mihin tarvitaan laillistettua ammattinimikettä?

Mitä yhteistä on ravintoneuvojalla, ravintoterapeutilla tai diplomi-ravintoneuvojalla? Se, että ne voivat tarkoittaa ihan mitä hyvänsä!  Tarkistatko hammaslääkäriin mennessäsi, onko kyseinen ammattilainen hammaslääketieteen lisensiaatti? Entä fysioterapeutti,... Lue lisää