Larate-logo-turkoosi

Ilana Stolberg

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti

Onko sinulla elämäntapoihisi liittyviä muutostoiveita, joiden toteutukseen kaipaisit tukea?

Mietityttääkö sinua jokin syömiseen liittyvä asia tai haluaisitko parantaa suhdettasi syömiseen tai omaan kehoosi? Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni missä tahansa ruokavalioon ja elämäntapamuutoksiin liittyvissä asioissa.

Ravitsemusohjaukseni lähtökohtia ovat asiakkaan tarpeet, toiveet ja voimavarat. Huomioin asiakkaan elämäntilanteen aina kokonaisuutena ja tarkastelen käsillä olevia asioita monesta eri näkökulmasta asiakkaalle parhaan ratkaisun löytämiseksi. Ravitsemusterapeuttina haluan pohtia yhdessä juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja ja suunnitella sopivan kokoisia sekä mahdollisimman konkreettisia askelia, joilla tavoitteet saavutetaan. Minulla on kokemusta muun muassa painonhallinnan, kohonneiden veren rasva-arvojen, vatsavaivojen sekä erilaisten sairauksien, kuten keliakian, syömishäiriöiden ja diabeteksen ravitsemushoidosta.

Vastaanottohinnastoni

Ensikäynti (kaikki 60min palvelut) – 129€

Jatkokäynnit (à 45min) – 95€

Kolmen kerran paketti (60+45+30 min) – 269€

Ruokavalioanalyysi – 189€

Ohjeet etävastaanotolle saat ajanvarauksen vahvistusviestin mukana.

Tarjoamani palvelut
Elintapamuutokset
Ikääntyneet
Kasvisruokavalio
Kestävä painonhallinta
Liikunta
Luennot
Ruokasuhde
Työhyvinvointi & Epassi
Vatsa & suolisto
Vegaaniruokavalio
Energisempi arki ruokavalinnoilla
Painopiste kasvisruokaan
Kestävä painonhallinta
Vegaaniruokavalio
Ruokavalioanalyysit
Vatsan ongelmat kuriin
Liikkujan ravitsemus
Ahdistava ruoka
Palvelukielet
suomi
englanti
venäjä

Miten palvelu toimii?

01

Varaa aika

Valitse palvelu, johon liittyvää ravitsemusohjausta kaipaat. Varaa aika jollekin kyseistä palvelua tarjoavista ravitsemusterapeuteista. 

02

Vahvistus & maksu

Saat vahvistusviestissä ohjeet palvelun maksuun. Voit maksaa palvelun ravitsemusterapeutillesi joko verkkomaksulla (pankkikortti tai Klarna) tai hyödyntää Epassin Hyvinvointi-saldoa.

03

Keskustele!

Varattuasi ajan ravitsemusohjaukseen, saat sähköpostiisi ohjeet sekä linkin etävastaanotolle liittymistä varten. Videotapaamiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä rauhallisen paikan tapaamisellenne.

04

Vastasimmeko odotuksiisi?

Saat linkin palautelomakkeeseen tapaamisenne jälkeen, johon vastaaminen on vapaaehtoista.

Jatkokäynti on hyödyllinen tavoitteidesi seurantaa ajatellen. Voit sopia uuden ajan heti ravitsemusterapeuttisi kanssa, tai varata jatkokäynnin myöhemmin sivuiltamme.

Zoom-palaveri ravitsemusterapeutin kanssa

Ajankohtaisia artikkeleita

People having food together in black and white

Mielitekojen taltuttaminen – OSA 2

Herkkuhimojen, mielitekojen tai impulsiivisen syömisen taltuttaminen kannattaa aloittaa tarkistamalla syömisen peruspilarit. Kokosimme tähän osioon tarkistuslistan, joista voit aloittaa selvitystyön. Toteutuuko seuraavat asiat syömisessäsi? 1. Ateriarytmi... Lue lisää
People having food together in black and white

Mielitekojen syntyä selvittämässä – OSA 1

Oletko ikinä miettinyt, mikä syömistäsi ohjaa? Kun tunnistat mielitekoihisi vaikuttavia tekijöitä, tunteita ja tilanteita, on syömistä helpompaa lähteä muokkaamaan. Ruoka on ihmiselle fysiologinen perustarve Syömistä... Lue lisää
Woman working with computer in the office of a science laboratory

Ravitsemus on osa työhyvinvointia

Työnkuva, työtehtävät ja työpaikan ympäristö vaikuttavat syömiseen. Hyvä työpäivän aikainen ravitsemus tukee jaksamista niin työssä kuin vapaa-ajalla. Oletko valvonut joskus läpi yön? Nukkumaton yö kerryttää... Lue lisää
Hand dipping bread in an egg yolk

Ravitsemuksen ammattilaiset

Laillistetut ravitsemusterapeutit ovat terveydenhuollon ainoa ammattiryhmä, jolla on ravitsemushoitoon ja -terapiaan erikoistunut yliopistokoulutus. Ravitsemusterapeutiksi voi opiskella Suomessa vain Itä-Suomen yliopistossa, Kuopiossa. Terveystieteiden maisterin ja laillistetun ravitsemusterapeutin... Lue lisää