Larate-logo-turkoosi

Maija Hietanen

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti

Maija jää vanhempainvapaalle 5.2.2024

Kamppailetko hallitsemattoman syömisen, kehopaineiden tai vatsaongelmien kanssa? Tai oletko muuten huolissasi jostain omaan syömiseesi liittyvästä? 

Ravitsemusasiantuntijana haluan auttaa sinua kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Vahvuuksiani ovat ihmisläheisyys ja halu auttaa ja tukea muutosten toteuttamisessa. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilönä huomioiden erilaiset arjen haasteet ja asiakkaan voimavarat. 

Hyvinvointia ja jaksamista edistävän syömisen ei tarvitse olla tylsää ja ankeaa pilkun viilaamista vaan rentoa ja joustavaa, mikä mahdollistaa myös terveen ruokasuhteen kehittymisen. Tämä on myös ohjaukseni ydin. Minulta et saa valmiita ruokavalioita, vaan autan sinua oivaltamaan ja rakentamaan juuri sinun arkeesi sopivia pysyviä tapoja.

Erityisosaamisalueitani ovat syömishäiriöiden ja häiriintyneen syömiskäyttäytymisen ravitsemushoito, painonhallinta, urheilijan ja liikkujan ravitsemus sekä erilaiset vatsa- ja suolistovaivat.

Olen työskennellyt aikaisemmin Turun yliopistollisessa keskussairaalassa syömishäiriöyksikössä. Tällä hetkellä työskentelen Terveystalossa vastaavana ravitsemusterapeuttina ja asiakaskuntani koostuu pitkälti työterveysasiakkaista, missä erilaiset arjen haasteet ovat läsnä.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Vastaanottohinnastoni

Ensikäynti (kaikki 60min palvelut) – 129€

Jatkokäynnit (à 45min) – 95€

Kolmen kerran paketti (60+45+30 min) – 269€

Ruokavalioanalyysi – 189€

Ohjeet etävastaanotolle saat ajanvarauksen vahvistusviestin mukana.

Tarjoamani palvelut
Elintapamuutokset
Kestävä painonhallinta
Liikunta
Luennot
Ruokasuhde
Syömishäiriöt
Työhyvinvointi & Epassi
Vatsa & suolisto
Energisempi arki ruokavalinnoilla
Kohti kasvispainotteisempaa ruokailua
Kestävä painonhallinta
Liikkujan ravitsemus
Vatsan ongelmat kuriin
Ahdistava ruoka
Palvelukielet
Suomi

Miten palvelu toimii?

01

Varaa aika

Valitse palvelu, johon liittyvää ravitsemusohjausta kaipaat. Varaa aika jollekin kyseistä palvelua tarjoavista ravitsemusterapeuteista. 

02

Vahvistus & maksu

Saat vahvistusviestissä ohjeet palvelun maksuun. Voit maksaa palvelun ravitsemusterapeutillesi joko verkkomaksulla (pankkikortti tai Klarna) tai hyödyntää Epassin Hyvinvointi-saldoa.

03

Keskustele!

Varattuasi ajan ravitsemusohjaukseen, saat sähköpostiisi ohjeet sekä linkin etävastaanotolle liittymistä varten. Videotapaamiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä rauhallisen paikan tapaamisellenne.

04

Vastasimmeko odotuksiisi?

Saat linkin palautelomakkeeseen tapaamisenne jälkeen, johon vastaaminen on vapaaehtoista.

Jatkokäynti on hyödyllinen tavoitteidesi seurantaa ajatellen. Voit sopia uuden ajan heti ravitsemusterapeuttisi kanssa, tai varata jatkokäynnin myöhemmin sivuiltamme.

Zoom-palaveri ravitsemusterapeutin kanssa

Ajankohtaisia artikkeleita

People having food together in black and white

Mielitekojen taltuttaminen – OSA 2

Herkkuhimojen, mielitekojen tai impulsiivisen syömisen taltuttaminen kannattaa aloittaa tarkistamalla syömisen peruspilarit. Kokosimme tähän osioon tarkistuslistan, joista voit aloittaa selvitystyön. Toteutuuko seuraavat asiat syömisessäsi? 1. Ateriarytmi... Lue lisää
People having food together in black and white

Mielitekojen syntyä selvittämässä – OSA 1

Oletko ikinä miettinyt, mikä syömistäsi ohjaa? Kun tunnistat mielitekoihisi vaikuttavia tekijöitä, tunteita ja tilanteita, on syömistä helpompaa lähteä muokkaamaan. Ruoka on ihmiselle fysiologinen perustarve Syömistä... Lue lisää
Woman working with computer in the office of a science laboratory

Ravitsemus on osa työhyvinvointia

Työnkuva, työtehtävät ja työpaikan ympäristö vaikuttavat syömiseen. Hyvä työpäivän aikainen ravitsemus tukee jaksamista niin työssä kuin vapaa-ajalla. Oletko valvonut joskus läpi yön? Nukkumaton yö kerryttää... Lue lisää
Hand dipping bread in an egg yolk

Ravitsemuksen ammattilaiset

Laillistetut ravitsemusterapeutit ovat terveydenhuollon ainoa ammattiryhmä, jolla on ravitsemushoitoon ja -terapiaan erikoistunut yliopistokoulutus. Ravitsemusterapeutiksi voi opiskella Suomessa vain Itä-Suomen yliopistossa, Kuopiossa. Terveystieteiden maisterin ja laillistetun ravitsemusterapeutin... Lue lisää