Reetta Eerikäinen

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti

Elintapojen muuttaminen alkaa prioriteettien tunnistamisesta.

Ruokavalio mietitään elämäntilanteen mukaan, ei elämää ruokailujen mukaan. Muutoksia tehdään hyvinvoinnin vuoksi, ei sen kustannuksella. Kun tähdätään pysyviin muutoksiin, tavoitteita ei aseteta seuraavaan rantalomaan, eikä edistymistä mitata puntarilla. Painon muutos voi olla yksi tavoitteista, mutta sitä, kuten muitakin pitkän tähtäimen tavoitteita, kohti edetään maltilla ja syömisen ilosta kiinni pitäen.

Millaiset olisivat sinun terveyttä tukevat ruokailutottumukset, jotka kestävät arjessa ja joustavat juhlassa?

Jos uskot sen olevan mahdollista, olet jo lähtöviivalla – lähdetäänkö yhdessä liikkeelle? Vastaanotolla suunnittelemme sopivat tavat ja toimintamallit, joiden avulla saavutat etapit yksi toisensa jälkeen. Olen rinnallasi, kun vauhti kiihtyy tai hyytyy – nämä vaiheet ovat osa muutosta. Yhteinen työmme tulee päätökseen, kun olet saanut riittävästi eväitä jatkoon, eli nautit matkastasi ja osaat navigoida haastavista tilanteista takaisin polullesi.

Tavoitteeni on jokaisella tapaamiskerralla lisätä asiakkaan innostusta, sanoittaa edistymistä ja vahvistaa itsepystyvyyden tunnetta. Laita viestiä reetta(a)larate.fi, jos heräsi kysymyksiä.

Milloin aloitamme? 👇🏼

Ohjeet etävastaanotolle saat ajanvarauksen vahvistusviestin mukana.

Tarjoamani palvelut
Elintapamuutokset
Ikääntyneet
Kasvisruokavalio
Kestävä painonhallinta
Liikunta
Luennot
Ruokasuhde
Työhyvinvointi
Vatsa & suolisto
Energisempi arki ruokavalinnoilla
Painopiste kasvisruokaan
Kestävä painonhallinta
Vatsan ongelmat kuriin
Palvelukielet
Suomi
Englanti

Miten palvelu toimii?

01

Varaa aika

Valitse palvelu ja varaa aika jollekin kyseistä osaamista omaavista ravitsemusterapeuteistamme. Ensimmäisen käynnin maksu tapahtuu korttimaksulla  ajanvarauksen yhteydessä.

02

Linkki tapaamiseen

Varattuasi ajan ravitsemusohjaukseen, saat sähköpostiisi ohjeet sekä linkin etävastaanotolle liittymistä varten.

03

Keskustele!

Liity etävastaanotolle sähköpostiin saamiesi ohjeiden mukaan ja pääsette aloittamaan. Videotapaamiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen.

04

Vastasimmeko odotuksiisi?

Saat linkin palautelomakkeeseen tapaamisenne jälkeen, johon vastaaminen on vapaaehtoista.

Jatkokäynti on hyödyllinen tavoitteidesi seurantaa ajatellen. Voit sopia uuden ajan heti ravitsemusterapeuttisi kanssa, tai varata jatkokäynnin myöhemmin sivuiltamme.

Zoom-palaveri ravitsemusterapeutin kanssa

Ajankohtaisia artikkeleita

Ravitsemuksen ammattilaiset

Laillistetut ravitsemusterapeutit ovat terveydenhuollon ainoa ammattiryhmä, jolla on ravitsemushoitoon ja -terapiaan erikoistunut yliopistokoulutus. Ravitsemusterapeutiksi voi opiskella Suomessa vain Itä-Suomen yliopistossa, Kuopiossa. Terveystieteiden maisterin ja laillistetun ravitsemusterapeutin... Lue lisää
Blueberry and blackberry ice-cream

Millaista on ravitsemustieteiden opiskelu Itä-Suomen yliopistossa?

Suomessa laillistetuksi ravitsemusterapeutiksi voi opiskella ainoastaan Itä-Suomen yliopistossa Kuopion kampuksella. Ravitsemustiedettä voi opiskella myös Helsingin yliopistossa maisteriohjelmassa, mutta opinnot eivät johda laillistetun ravitsemusterapeutin ammattiin. Ravitsemusterapeutin... Lue lisää
kävelevä nainen

Mitä ravitsemusterapiassa tapahtuu?

Kysymys, jota meiltä ravitsemusterapeuteilta kysytään usein sosiaalisessa mediassa. Toisinaan vielä törmäämme alan klassikko-olettamuksiin, kuten ”siellä kerrataan vain lautasmallia”. Onneksi kuitenkin viisi vuotta yliopistossa on valmentanut... Lue lisää

Mihin tarvitaan laillistettua ammattinimikettä?

Mitä yhteistä on ravintoneuvojalla, ravintoterapeutilla tai diplomi-ravintoneuvojalla? Se, että ne voivat tarkoittaa ihan mitä hyvänsä!  Tarkistatko hammaslääkäriin mennessäsi, onko kyseinen ammattilainen hammaslääketieteen lisensiaatti? Entä fysioterapeutti,... Lue lisää