Larate-logo-turkoosi

Reetta Eerikäinen

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti

Elintapojen muuttaminen alkaa prioriteettien tunnistamisesta.

Vastaanotollani ruokavalio suunnitellaan yksilöllisesti elämäntilanteen mukaan, ei elämää ruokailujen mukaan. Muutoksia tehdään hyvinvoinnin vuoksi, ei sen kustannuksella. Kun tähdätään pysyviin elintapamuutoksiin, tavoitteita ei aseteta seuraavaan rantalomaan, eikä edistymistä mitata puntarilla. Painon muutos voi olla yksi tavoitteista, mutta sitä, kuten muitakin pitkän tähtäimen tavoitteita, kohti edetään maltilla ja syömisen ilosta kiinni pitäen.

Yksilövalmennuksen lisäksi olen työskennellyt sairaaloissa ja työterveyshuollossa työikäisten ja ikääntyneiden ravitsemushoidon parissa. Ajankohtaisesti työskentelen Helsingin yliopiston Lihavuustutkimusyksikössä elintapa- ja lääkehoidon kehityksessä. Tunnen hyvin mm. Ozempic, Saxenda, Rybelsus ja Trulicity nimisten lääkkeiden vaikutukset syömiseen, ravitsemustilaan ja laihtumiseen.

Millaiset olisivat sinun hyvinvointiasi tukevat ruokailutottumukset, jotka kestävät arjessa ja joustavat juhlassa?

Jos uskot sen olevan mahdollista, olet jo lähtöviivalla – lähdetäänkö yhdessä liikkeelle? Vastaanotolla suunnittelemme sopivat tavat ja toimintamallit, joiden avulla saavutat etapit yksi toisensa jälkeen. Olen rinnallasi, kun vauhti kiihtyy tai hyytyy – nämä vaiheet ovat osa muutosta. Yhteinen työmme tulee päätökseen, kun olet saanut riittävästi eväitä jatkoon, nautit matkastasi ja osaat navigoida haastavista tilanteista takaisin reitillesi.

Tavoitteeni jokaisella vastaanotolla on lisätä asiakkaan innostusta, sanoittaa edistymistä ja vahvistaa itsepystyvyyden tunnetta. Laita viestiä reetta(a)larate.fi, jos heräsi kysymyksiä!

Milloin aloitamme? 👇🏼

Vastaanottohinnastoni

Ensikäynti (kaikki 60min palvelut) – 129€

Jatkokäynnit (à 45min) – 95€

Kolmen kerran paketti (60+45+30 min) – 269€

Ruokavalioanalyysi – 189€

Ohjeet etävastaanotolle saat ajanvarauksen vahvistusviestin mukana.

Tarjoamani palvelut
Elintapamuutokset
Ikääntyneet
Kasvisruokavalio
Kestävä painonhallinta
Kotikäynnit
Luennot
Ruokasuhde
Työhyvinvointi & Epassi
Vatsa & suolisto
Energisempi arki ruokavalinnoilla
Painopiste kasvisruokaan
Kestävä painonhallinta
Vatsan ongelmat kuriin
Palvelukielet
Suomi
Englanti

Miten palvelu toimii?

01

Varaa aika

Valitse palvelu, johon liittyvää ravitsemusohjausta kaipaat. Varaa aika jollekin kyseistä palvelua tarjoavista ravitsemusterapeuteista. 

02

Vahvistus & maksu

Saat vahvistusviestissä ohjeet palvelun maksuun. Voit maksaa palvelun ravitsemusterapeutillesi joko verkkomaksulla (pankkikortti tai Klarna) tai hyödyntää Epassin Hyvinvointi-saldoa.

03

Keskustele!

Varattuasi ajan ravitsemusohjaukseen, saat sähköpostiisi ohjeet sekä linkin etävastaanotolle liittymistä varten. Videotapaamiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä rauhallisen paikan tapaamisellenne.

04

Vastasimmeko odotuksiisi?

Saat linkin palautelomakkeeseen tapaamisenne jälkeen, johon vastaaminen on vapaaehtoista.

Jatkokäynti on hyödyllinen tavoitteidesi seurantaa ajatellen. Voit sopia uuden ajan heti ravitsemusterapeuttisi kanssa, tai varata jatkokäynnin myöhemmin sivuiltamme.

Zoom-palaveri ravitsemusterapeutin kanssa

Ajankohtaisia artikkeleita

People having food together in black and white

Mielitekojen taltuttaminen – OSA 2

Herkkuhimojen, mielitekojen tai impulsiivisen syömisen taltuttaminen kannattaa aloittaa tarkistamalla syömisen peruspilarit. Kokosimme tähän osioon tarkistuslistan, joista voit aloittaa selvitystyön. Toteutuuko seuraavat asiat syömisessäsi? 1. Ateriarytmi... Lue lisää
People having food together in black and white

Mielitekojen syntyä selvittämässä – OSA 1

Oletko ikinä miettinyt, mikä syömistäsi ohjaa? Kun tunnistat mielitekoihisi vaikuttavia tekijöitä, tunteita ja tilanteita, on syömistä helpompaa lähteä muokkaamaan. Ruoka on ihmiselle fysiologinen perustarve Syömistä... Lue lisää
Woman working with computer in the office of a science laboratory

Ravitsemus on osa työhyvinvointia

Työnkuva, työtehtävät ja työpaikan ympäristö vaikuttavat syömiseen. Hyvä työpäivän aikainen ravitsemus tukee jaksamista niin työssä kuin vapaa-ajalla. Oletko valvonut joskus läpi yön? Nukkumaton yö kerryttää... Lue lisää
Hand dipping bread in an egg yolk

Ravitsemuksen ammattilaiset

Laillistetut ravitsemusterapeutit ovat terveydenhuollon ainoa ammattiryhmä, jolla on ravitsemushoitoon ja -terapiaan erikoistunut yliopistokoulutus. Ravitsemusterapeutiksi voi opiskella Suomessa vain Itä-Suomen yliopistossa, Kuopiossa. Terveystieteiden maisterin ja laillistetun ravitsemusterapeutin... Lue lisää