Tarinamme

Sanoitimme ravitsemusterapian uusiksi palveluiksi

Syömiseen liittyvät haasteet ovat monille arkipäivää, mutta luotettavaa ja asiantuntevaa apua on vaikeaa löytää kaiken hälyn keskeltä. 

Larate syntyi kolmen opiskelijan kipinästä. Yhteinen ala, kiinnostus yksilötason ravitsemukseen ja intohimo asiakaslähtöisempien palveluiden kehittämiseen johti meidät perustamaan Laraten, ravitsemusterapiaa ympäri Suomen tarjoavan yrityksen. Kokosimme alan osaajat yhteen ja muotoilimme ravitsemusterapeuttien osaamisen eri kohderyhmille sopiviksi palveluiksi. 

Arvomme

Me olemme asiakaspalveluammatissa
Arvostava

Ravitsemus heijastaa yksilön arvoja ja kulttuuria. Kohtaamme kunnioituksella ja vilpittömällä kiinnostuksella arvoisat, uniikit asiakkaamme.

Kuuleva

Ravitsemus on osa isompaa kokonaisuutta. Vaikuttaviin tuloksiin pääsemme, kun asiakkaan tarpeet ja tunteet kuullaan ilman ennakko-oletuksia.

Etevä

Ravitsemusohjaus on paljon enemmän kuin suosituksien lukemista. Olemme erilaisista vahvuuksista koostuva ammattilaiskaarti, jota yhdistää taito löytää luovia ratkaisuja, ymmärtää ihmistä kokonaisuutena ja halu pysyä ravitsemustieteen aallonharjalla.

Palvelulupauksemme

Ratkomme ravitsemukseen liittyvät kysymykset tinkimättömällä ammattitaidolla ja lempeällä palveluasenteella.

“Ravitsemusterapia” on kattotermi, jonka alle mahtuu laaja kattaus erilaisia erikoistumisalueita. Vastaavasti kuin yleislääkäreillä, meillä ravitsemusterapeuteilla on kaikilla sama pohjakoulutus.

Useimmilla meistä on kuitenkin lisäkoulutusta tai harrastuneisuutta tietyistä ravitsemuksen aihealueista. Sen takia jokainen ravitsemusterapeutti tarjoaa vain tiettyjä, parhaimman osaamisensa palveluita tällä sivustolla. 

Ravitsemus on aktiivisen tutkimuksen kohde ja opiskelu jatkuu valmistumisen jälkeenkin. Yrittäjinä meillä on vapaus kehittää myös palveluitamme ketterästi – palvelun laatu edellä. 

Ravitsemusterapeutin tapaamisen pitää olla yhtä mutkatonta ja mukavaa kuin hyvin syömisen!

Tutustu ravitsemusterapeutteihin!

Sanna Nylund
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Olen apunasi, kun tarvitset tukea, ymmärrystä ja työkaluja syömiseen liittyviin haasteisiin. Lähdetään yhdessä rakentamaan polkua kohti parempaa hyvinvointia, juuri sinulle sopivin askelin. Vahvuuteni ovat elämäntapoihin ja jaksamiseen liittyvien ravitsemushaasteiden ratkomisessa, painonhallinnassa ja ikääntyneiden ravitsemushoidossa. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.
Ruoka ja syöminen ovat ilon asioita, mutta joskus ne voivat aiheuttaa myös päänvaivaa. Haluan auttaa sinua voimaan paremmin... Lue lisää
Ilana-Stolberg
Ilana Stolberg
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Oletko pohtinut elämäntapoihisi liittyviä muutoksia, joiden toteutukseen ja ylläpitoon kaipaat tukea? Tai mietityttääkö sinua jokin ravitsemukseen liittyvä asia? Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni missä tahansa ruokavalioon ja elämäntapamuutokseen liittyvissä asioissa, tai jos toiveissasi on parantaa suhdettasi ruokaan tai omaan kehoon.
Onko sinulla elämäntapoihisi liittyviä muutostoiveita, joiden toteutukseen kaipaisit tukea? Mietityttääkö sinua jokin syömiseen liittyvä asia tai haluaisitko parantaa... Lue lisää
Reetta Eerikäinen
Reetta Eerikäinen
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Terveelliset ruokailutottumukset, jotka kestävät arjessa ja joustavat juhlassa? Rakennetaan ne yhdessä! Autan työikäisiä ja ikääntyneitä erilaisten ravitsemuksen haasteiden ratkomisessa.
Elintapojen muuttaminen alkaa prioriteettien tunnistamisesta. Vastaanotollani ruokavalio suunnitellaan yksilöllisesti elämäntilanteen mukaan, ei elämää ruokailujen mukaan. Muutoksia tehdään hyvinvoinnin... Lue lisää
Ravitsemusterapeutti Marika Luukkonen
Marika Luukkonen
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Kaipaatko ymmärrystä ja inspiroivaa ohjausta ravitsemushaasteisiin? Vastaanotolla rakennamme kanssasi lempeämpää suhdetta ruokaan ja itseesi, etsien yhdessä ratkaisuja ja keinoja, jotka sopivat sinun ja perheesi arkeen.
Marika avaa vastaanottoaikoja asiakaspyyntöjen mukaan: kyselyt hello(a)larate.fi Ravitsemusterapeuttina olen kannustava ja ymmärtävä. Kohtaan sinut ja haasteesi lempeästi, mutta... Lue lisää
Jasmin Mattsson
Jasmin Mattsson
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Kaipaatko tukea ruokasuhteen ja syömisen hallinnan pulmiin, pysyvään painonhallintaan ja elintapamuutoksiin tai kuntoliikkujan ravitsemushaasteisiin? Tervetuloa vastaanotolleni omana itsenäsi – löydetään yhdessä kestävät ratkaisut hyvinvointisi tueksi!
Omaa kehoa kunnioittaen rakennetut elintavat ja syömisen psykologiset haasteet ovat vahvinta osaamistani. Vastaanotollani lopetetaan laihduttaminen ja unohdetaan kalorien... Lue lisää
Ravitsemusterapeutti Maija Ristimäki
Maija Ristimäki
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Vastaanotoltani saat apua sekä ravitsemuksellisiin että ruoka- ja kehosuhteen haasteisiin. Kohtaan jokaisen asiakkaani arvokkaana yksilönä. Sinun tavoitteesi ja toiveesi ovat ohjauksen ytimessä. Tervetuloa vastaanotolleni!
Kamppailetko hallitsemattoman syömisen, kehopaineiden tai vatsaongelmien kanssa? Tai oletko muuten huolissasi jostain omaan syömiseesi liittyvästä?  Ravitsemusasiantuntijana haluan auttaa sinua kohti kokonaisvaltaista... Lue lisää

Pysy ajantasalla

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaehdot.

Aitoja asiakkaidemme kokemuksia

Henkilöt-3
Minut kohdattiin arvostavasti. Sain asiantuntevaa palvelua ja tilanteeni huomioitiin kokonaisvaltaisesti. Oli mukava saada ohjeita, joita hyödyntää arjen ruokailuissa ja positiivista palautetta siitä mikä oli jo toimivaa. Nyt on paljon helpompi lähteä kohti oireettomampaa elämää.
Ulla-Elina
Energisempi arki
Henkilöt-5
Kiitos Reetalle hyvästä sessiosta! Vaikka jännitti, pysyin kuitenkin hyvin kärryillä ja sain heti toteutettavia ideoita kokeiltavakseni. Olen tällä viikolla toteuttanut näitä ideoita jokaisena päivänä ja tunnen muutoksen jo nyt!
Naisasiakas
Vatsan ongelmat kuriin
14
Ruokavaliolaskelman pohjalta keskustelimme syömiseeni vaikuttavista tekijöistä ja sain uutta tietoa omien ruokailutottumusteni terveellisyydestä. Pystyin yllättävän helposti tekemään pieniä muutoksia, joilla parantaa ja monipuolistaa omaa ruokailua.
Petro
Ruokavalioanalyysi
Henkilöt-5
Kiitos jokaisesta etävastaanotosta, odotin niitä innolla ja sain hyvin vinkkejä sekä neuvoja! Iso kiitos niistä. Tämä on todella mielenkiintoinen ja hyvä yhteisö, tällaisia pitäis olla lisää. Ihana paikka! Ps. Blogin päivittäminen useimmin olisi vielä plussaa!
Naisasiakas
Kestävä painonhallinta
Henkilöt-5
Ihana ravitsemusterapetti Marika, jonka kanssa synkkasi todella hyvin. Hyviä ohjeita vegaaniruokavalioon ja syömisrytmiin.
Naisasiakas
Vegaaniruokavalio