Larate-logo-turkoosi

Tarinamme

Sanoitimme ravitsemusterapian uusiksi palveluiksi

Syömiseen liittyvät haasteet ovat monille arkipäivää, mutta luotettavaa ja asiantuntevaa apua on vaikeaa löytää kaiken hälyn keskeltä. Miten useampi voisi saada apua tilanteeseensa ravitsemusterapiasta? 

Larate syntyi kolmen opiskelijan kipinästä muotoilla ravitsemusterapiapalveluita kohderyhmälähtöisesti. Yhteinen ala, kiinnostus yksilötason ravitsemukseen ja intohimo asiakaslähtöisempien palveluiden kehittämiseen johtivat meidät perustamaan Laraten, ravitsemusterapeuttien osaamista ympäri Suomen välittävän yrityksen.

MEISTÄ pallo -3

Arvomme

Me olemme asiakaspalveluammatissa
Arvostava

Ravitsemus heijastaa yksilön arvoja ja kulttuuria. Kohtaamme kunnioituksella ja vilpittömällä kiinnostuksella arvoisat, uniikit asiakkaamme.

Kuuleva

Ravitsemus on osa isompaa kokonaisuutta. Vaikuttaviin tuloksiin pääsemme, kun asiakkaan tarpeet ja tunteet kuullaan ilman ennakko-oletuksia.

Etevä

Ravitsemusohjaus on paljon enemmän kuin suosituksien lukemista. Olemme erilaisista vahvuuksista koostuva ammattilaiskaarti, jota yhdistää taito löytää luovia ratkaisuja, ymmärtää ihmistä kokonaisuutena ja halu pysyä ravitsemustieteen aallonharjalla.

Palvelulupauksemme

Ratkomme ravitsemukseen liittyvät kysymykset tinkimättömällä ammattitaidolla ja lempeällä palveluasenteella.

Vastaavasti kuin lääkäreillä, ravitsemusterapeuteilla on sama pohjakoulutus. Useimmilla meistä on kuitenkin lisäosaamista tai harrastuneisuutta tietyistä ravitsemuksen aihealueista. Sen takia jokainen ravitsemusterapeutti tarjoaa vain näitä oman parhaimman osaamisensa palveluita tällä sivustolla. 

Ravitsemus on aktiivisen tutkimuksen kohde ja opiskelu jatkuu valmistumisen jälkeenkin. Yrittäjinä meillä on vapaus kehittää myös palveluitamme ketterästi – palvelun laatu edellä. 

Ravitsemusterapeutin tapaamisen pitää olla yhtä mutkatonta ja mukavaa kuin hyvin syömisen!

Pysy ajantasalla

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaehdot.

Aitoja asiakkaidemme kokemuksia

Group 23
Minut kohdattiin arvostavasti. Sain asiantuntevaa palvelua ja tilanteeni huomioitiin kokonaisvaltaisesti. Oli mukava saada ohjeita, joita hyödyntää arjen ruokailuissa ja positiivista palautetta siitä mikä oli jo toimivaa. Nyt on paljon helpompi lähteä kohti oireettomampaa elämää.
Naisasiakas
Energisempi arki ruokavalinnoilla
Group 23-6
Kiitos Reetalle hyvästä sessiosta! Vaikka jännitti, pysyin kuitenkin hyvin kärryillä ja sain heti toteutettavia ideoita kokeiltavakseni. Olen tällä viikolla toteuttanut näitä ideoita jokaisena päivänä ja tunnen muutoksen jo nyt!
Naisasiakas
Vatsan ongelmat kuriin
Group 23-5
Ruokavaliolaskelman pohjalta keskustelimme syömiseeni vaikuttavista tekijöistä ja sain uutta tietoa omien ruokailutottumusteni terveellisyydestä. Pystyin yllättävän helposti tekemään pieniä muutoksia, joilla parantaa ja monipuolistaa omaa ruokailua.
Miesasiakas
Ruokavalioanalyysi
Group 23-4
Kiitos jokaisesta etävastaanotosta, odotin niitä innolla ja sain hyvin vinkkejä sekä neuvoja! Iso kiitos niistä. Tämä on todella mielenkiintoinen ja hyvä yhteisö, tällaisia pitäis olla lisää. Ihana paikka! Ps. Uusista blogiteksteistä olisin kiinnostunut!
Naisasiakas
Kestävä painonhallinta
Group 23-2
Ihana ravitsemusterapeutti, jonka kanssa synkkasi todella hyvin. Hyviä ohjeita vegaaniruokavalioon ja syömisrytmiin.
Naisasiakas
Vegaaniruokavalio
Group 23-8
Hyvä kun voi käyttää Epassin saldoa, helppo varata ja etävastaanotto oli kätevä. Sain vastauksia kysymyksiin ja apuja haasteisiini.
Miesasiakas
Energisempi arki ruokavalinnoilla

Tutustu ravitsemusterapeutteihin!

Sanna Nylund
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Olen apunasi, kun tarvitset tukea, ymmärrystä ja työkaluja syömiseen liittyviin haasteisiin. Lähdetään yhdessä rakentamaan polkua kohti parempaa hyvinvointia, juuri sinulle sopivin askelin. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.
Ruoka ja syöminen ovat ilon asioita, mutta joskus ne voivat aiheuttaa myös päänvaivaa. Haluan auttaa sinua voimaan paremmin... Lue lisää
Ilana-Stolberg
Ilana Stolberg
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Oletko pohtinut elämäntapoihisi liittyviä muutoksia, joiden toteutukseen kaipaat tukea? Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni missä tahansa ruokavalioon ja elämäntapamuutokseen liittyvissä asioissa, tai jos toiveissasi on parantaa suhdettasi ruokaan tai omaan kehoon.
Onko sinulla elämäntapoihisi liittyviä muutostoiveita, joiden toteutukseen kaipaisit tukea? Mietityttääkö sinua jokin syömiseen liittyvä asia tai haluaisitko parantaa... Lue lisää
Reetta Eerikäinen
Reetta Eerikäinen
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Terveelliset ruokailutottumukset, jotka kestävät arjessa ja joustavat juhlassa? Rakennetaan ne yhdessä! Autan työikäisiä ja ikääntyneitä erilaisten ravitsemuksen haasteiden ratkomisessa.
Elintapojen muuttaminen alkaa prioriteettien tunnistamisesta. Vastaanotollani ruokavalio suunnitellaan yksilöllisesti elämäntilanteen mukaan, ei elämää ruokailujen mukaan. Muutoksia tehdään hyvinvoinnin... Lue lisää
Jasmin Mattsson
Jasmin Mattsson
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Kaipaatko tukea ruokasuhteen ja syömisen hallinnan pulmiin, pysyvään painonhallintaan ja elintapamuutoksiin tai kuntoliikkujan ravitsemushaasteisiin? Tervetuloa vastaanotolleni omana itsenäsi – löydetään yhdessä kestävät ratkaisut hyvinvointisi tueksi!
Omaa kehoa kunnioittaen rakennetut elintavat ja syömisen psykologiset haasteet ovat vahvinta osaamistani. Vastaanotollani lopetetaan laihduttaminen ja unohdetaan kalorien... Lue lisää
Ravitsemusterapeutti Maija Ristimäki
Maija Hietanen
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Vastaanotoltani saat apua sekä ravitsemuksellisiin että ruoka- ja kehosuhteen haasteisiin. Kohtaan jokaisen asiakkaani arvokkaana yksilönä. Sinun tavoitteesi ja toiveesi ovat ohjauksen ytimessä. Tervetuloa vastaanotolleni!
Maija jää vanhempainvapaalle 5.2.2024 Kamppailetko hallitsemattoman syömisen, kehopaineiden tai vatsaongelmien kanssa? Tai oletko muuten huolissasi jostain omaan syömiseesi liittyvästä?  Ravitsemusasiantuntijana haluan... Lue lisää
Ravitsemusterapeutti Evy Peltola
Evy Peltola
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni! Oli asiasi iso tai pieni, käydään se yhdessä läpi ja mietitään niihin sinun arkeesi sopivat ratkaisut. Vastaanotollani voimme pureutua esimerkiksi suolisto-oireiden selvittämiseen, vegaani- ja kasvisruokavalion hiomiseen tai pysyvien elämäntapamuutosten rakentamiseen.
Vastaanotollani käsittelen asiakkaan elämäntilannetta kokonaiskuvan ja toiveet huomioiden. Vahvuuteni on taito kohdata jokainen asiakkaani inhimillisesti ja yksilönä. Olen... Lue lisää