Tarinamme

Hyvin syömisen pitäisi olla mutkatonta ja mukavaa

Syömiseen liittyvät haasteet ovat monille arkipäivää, mutta luotettavaa ja asiantuntevaa apua on vaikeaa löytää kaiken hälyn keskeltä.

Larate syntyi kolmen opiskelijan kipinästä. Yhteinen ala, kiinnostus yksilötason ravitsemukseen ja intohimo asiakaslähtöisempien palveluiden kehittämiseen johti meidät perustamaan Laraten, ravitsemusterapeuttiyrittäjien palveluita tarjoavan sivuston. 

Arvomme

Me olemme asiakaspalveluammatissa
Arvostava

Ravitsemus heijastaa yksilön arvoja ja kulttuuria. Kohtaamme kunnioituksella ja vilpittömällä kiinnostuksella arvoisat, uniikit asiakkaamme.

Kuuleva

Ravitsemus on osa isompaa kokonaisuutta. Vaikuttaviin tuloksiin pääsemme, kun asiakkaan tarpeet ja tunteet kuullaan ilman ennakko-oletuksia.

Etevä

Ravitsemusohjaus on paljon enemmän kuin suosituksien lukemista. Olemme erilaisista vahvuuksista koostuva ammattilaiskaarti, jota yhdistää taito löytää luovia ratkaisuja, ymmärtää ihmistä kokonaisuutena ja halu pysyä ravitsemustieteen aallonharjalla.

Palvelulupauksemme

Ratkomme ravitsemukseen liittyvät kysymykset tinkimättömällä ammattitaidolla ja lempeällä palveluasenteella.

”Ravitsemusterapia” on kattotermi, jonka alle mahtuu laaja kattaus erilaisia erikoistumisalueita. Vastaavasti kuin yleislääkäreillä, meillä ravitsemusterapeuteilla on kaikilla sama pohjakoulutus.

Useimmilla meistä on kuitenkin lisäkoulutusta tai harrastuneisuutta tietyistä ravitsemuksen aihealueista. Sen takia jokainen ravitsemusterapeutti tarjoaa vain tiettyjä, parhaimman osaamisensa palveluita tällä sivustolla. 

Ravitsemus on aktiivisen tutkimuksen kohde ja opiskelu jatkuu valmistumisen jälkeenkin. Yrittäjinä meillä on vapaus kehittää myös palveluitamme ketterästi – palvelun laatu edellä. 

Ravitsemusterapeutin tapaamisen pitää olla yhtä mutkatonta ja mukavaa kuin hyvin syömisen!

Tutustu ravitsemusterapeutteihin!

Reetta Eerikäinen
Reetta Eerikäinen
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Terveelliset ruokailutottumukset, jotka kestävät arjessa ja joustavat juhlassa? Rakennetaan ne yhdessä! Autan työikäisiä ja ikääntyneitä erilaisten ravitsemuksen haasteiden ratkomisessa.
Elintapojen muuttaminen alkaa prioriteettien tunnistamisesta. Ruokavalio mietitään elämäntilanteen mukaan, ei elämää ruokailujen mukaan. Muutoksia tehdään hyvinvoinnin vuoksi, ei... Lue lisää
Ravitsemusterapeutti Tiia Vuorenmaa
Tiia Vuorenmaa
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Hei, onko sinulla jokin ravitsemushaaste, jonka ratkaisemiseen kaipaat tukea ja työkaluja? Olen täällä sinua varten! Vastaanotollani olemme tiimi, joka työskentelee yhdessä kohti tavoitteitasi. Tervetuloa!
Tarvitsetko apua hyvinvointia tukevien ruokailutottumusten löytämisessä, pysyvien muutosten toteuttamisessa tai ravitsemuksesi riittävyyden arvioinnissa? Minulle on tärkeää, että löydämme... Lue lisää
Ravitsemusterapeutti Marika Luukkonen
Marika Luukkonen
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Kaipaatko ymmärrystä ja inspiroivaa ohjausta ravitsemushaasteisiin? Vastaanotolla rakennamme kanssasi lempeämpää suhdetta ruokaan ja itseesi, etsien yhdessä ratkaisuja ja keinoja, jotka sopivat sinun ja perheesi arkeen.
Ravitsemusterapeuttina olen kannustava ja ymmärtävä. Kohtaan sinut ja haasteesi lempeästi, mutta yhdessä ratkaisuja etsien. Koen, että tuomitsematon ja... Lue lisää
Jasmin Mattsson
Jasmin Mattsson
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Kaipaatko tukea ruokasuhteen ja syömisen hallinnan pulmiin, pysyvään painonhallintaan ja elintapamuutoksiin tai kuntoliikkujan ravitsemushaasteisiin? Tervetuloa vastaanotolleni omana itsenäsi – löydetään yhdessä kestävät ratkaisut hyvinvointisi tueksi!
Omaa kehoa kunnioittaen rakennetut elintavat ja elämää kestävä painonhallinta ovat vahvinta osaamistani. Vastaanotollani lopetetaan laihduttaminen ja unohdetaan kalorien... Lue lisää
Ravitsemusterapeutti Maija Ristimäki
Maija Ristimäki
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti
Vastaanotoltani saat apua sekä ravitsemuksellisiin että ruoka- ja kehosuhteen haasteisiin. Kohtaan jokaisen asiakkaani arvokkaana yksilönä. Sinun tavoitteesi ja toiveesi ovat ohjauksen ytimessä. Tervetuloa vastaanotolleni!
Ravitsemusasiantuntijana haluan auttaa asiakkaitani kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Vahvuuksiani asiantuntijana ovat ihmisläheisyys ja halu auttaa ja tukea muutosten toteuttamisessa.... Lue lisää
Ravitsemusterapeutti Anna Ruponen
Anna Ruponen
TtM, Laillistettu ravitsemusterapeutti
Kaipaatko tukea painonhallintaan, arjen ruokailuun, lapsen syömisen haasteisiin tai kasvispainotteisen ruokavalion koostamiseen? Minulta saat yksilöllisesti suunnattuja, käytännönläheisiä vinkkejä monipuoliseen ja terveyttä edistävään ruokailuun.
Työskentelen Vantaan terveyskeskuksessa lasten ja nuorten ravitsemusterapeuttina ja toimin ryhmäohjaajana HUS Painonhallintatalon painonhallintaryhmissä. Lähestyn asiakasta rennolla ja sallivalla... Lue lisää

Pysy ajantasalla

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietosuojaehdot.

Aitoja asiakkaidemme kokemuksia

Henkilöt-3
Minut kohdattiin arvostavasti. Sain asiantuntevaa palvelua ja tilanteeni huomioitiin kokonaisvaltaisesti. Oli mukava saada ohjeita, joita hyödyntää arjen ruokailuissa ja positiivista palautetta siitä mikä oli jo toimivaa. Nyt on paljon helpompi lähteä kohti oireettomampaa elämää.
Ulla-Elina
Energisempi arki
14
Ruokavaliolaskelman pohjalta keskustelimme syömiseeni vaikuttavista tekijöistä ja sain uutta tietoa omien ruokailutottumusteni terveellisyydestä. Pystyin yllättävän helposti tekemään pieniä muutoksia, joilla parantaa ja monipuolistaa omaa ruokailua.
Petro
Ruokavalioanalyysi
Henkilöt-5
Kaikki vaan sujui mutkattomasti! Sain apua tarvitsemaani, terapeutti oli lempeä ja kohtasi minut aidosti 🙂
Naisasiakas
Ahdistava ruoka