Ravitsemus on yksilöllistä, niin ovat palvelummekin

Yksilötason ravitsemukselliset tarpeet ja alan tuorein tieto sovellettuna erilaisiin elämäntilanteisiin. 

Vahvaan tieteelliseen näyttöön perustuvat ravitsemussuositukset antavat päälinjat terveyttä edistävään ravitsemukseen. Ravitsemukselliset tarpeet kuitenkin vaihtelevat merkittävästi riippuen elämäntilanteesta, kehon ja mielen tarpeista sekä omista tavoitteista. Laraten palvelut on suunniteltu yksilön tarpeet keskiössä ja niitä tarjoavat vain kyseisen aiheeseen paneutuneet ravitsemusterapeutit.

Ravitsemusohjaukset toteutetaan etäyhteydellä.  

Palvelut
Young woman with vegetables grown on a home farm, eco-food
Energisempi arki ruokavalinnoilla
Miten helpottaa arjen ruokavalintoja, terveellisyydestä ja mausta tinkimättä? Milloin ruoanvalinnasta tuli näin vaikeaa? Ruoanlaitto tai ruokaostosten... Lue lisää
Food for health
Kestävä painonhallinta
Kuuluvatko superdieetit, mehupaastot ja painon jojoiluun johtavat kuurit vuosikalenteriisi? Lopeta laihduttelu! Varaa aika kestävään painonhallintaan perehtyneelle... Lue lisää
Rabbit. Feeding animal
Painopiste kasvisruokaan
FinRavinto-tutkimusten mukaan valtaosa suomalaisista ei syö terveyden kannalta riittävästi kasviksia päivässä – miksi? Unohdetaan pupunruokajutut! Kasvispainotteinen... Lue lisää
Senior man having a bad stomach pain
Vatsan ongelmat kuriin
Vatsa- ja suolistovaivat voivat heikentää elämänlaatua merkittävästi. Lohduttavaa on, että ruokavaliolla ja muilla elintavoilla voidaan usein... Lue lisää
Notebook for keeping a diary of weight loss on the background of vegetables.
Ruokavalioanalyysi
Ruokapäiväkirja on ravitsemusterapeutin luottotyökalu. Sen avulla selvitämme mistä ja miten ruokavaliosi koostuu: yleisimmin käytetyt ruoka-aineet, energian ja... Lue lisää
Sleeping and hugging banana couple isolated on white
Vegaaniruokavalio
Kiinnostaako vegaanin ruokavalio tai oletko ollut vegaani jo pidemmän aikaa? Kaipaatko varmistusta ruokavaliosi riittävyyteen tai haluatko... Lue lisää
Kuva kahvin ääressä keskustelusta
Ahdistava ruoka
Kuvaako mustavalkoinen tai kielletty–sallittu -ajattelu suhtautumistasi syömiseen? Hallitseeko ruoka ajatuksiasi tai herättääkö syömisrutiineistasi poikkeaminen ahdistusta? Ruokailu... Lue lisää
Tuuletus
Liikkujan ravitsemus
Treenin ja levon ohella ravitsemus on keskeinen osa kehittymistä: ravitsemuksella turvaat suorituskykysi, nopeutat palautumistasi ja ennaltaehkäiset... Lue lisää
Women preparing for family dinner
Lapsiperheen ja odottavan äidin ravitsemus
Lasten myötä koko perheen arki hakeutuu uusiin uomiinsa. Ruokailu voikin viedä aiempaa enemmän huomiota, aikaa ja... Lue lisää

Vastaanottojen esimerkkihintoja

Laraten välittämistä palveluista et maksa palvelu-, laskutus- tai toimistomaksuja. Ravitsemusterapeutit toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina ja hinnat voivat siten vaihdella. Mahdolliset poikkeavat hinnat löydät ravitsemusterapeutin esittelysivulta. Kampanjoista tiedotetaan eriksen. 

Palvelu
Etävastaanoton kesto
Hinta
Ensikäynti (esim. Kestävä painonhallinta)
60 min
129€
Jatkokäynti
45 min
95€
Kolmen kerran paketti
60 min + 45 min + 30 min
269€
Ruokavalioanalyysi
30 min + kirjallinen palaute
189€
Luennot & koulutukset
Sovitaan erikseen
Sovitaan erikseen

Maksutapoina käy verkkomaksu (maksukortti tai Klarna) ja  Epassin hyvinvointisaldo. Epassilla maksun voi suorittaa etukäteen mobiilisovelluksella (hae palvelua “Larate”), Epassin Marketplace-sivustolla tai tekstiviestimaksulla vastaantoton alussa. 

Aitoja asiakkaidemme kokemuksia

Henkilöt-3
Minut kohdattiin arvostavasti. Sain asiantuntevaa palvelua ja tilanteeni huomioitiin kokonaisvaltaisesti. Oli mukava saada ohjeita, joita hyödyntää arjen ruokailuissa ja positiivista palautetta siitä mikä oli jo toimivaa. Nyt on paljon helpompi lähteä kohti oireettomampaa elämää.
Ulla-Elina
Energisempi arki
Henkilöt-5
Kiitos Reetalle hyvästä sessiosta! Vaikka jännitti, pysyin kuitenkin hyvin kärryillä ja sain heti toteutettavia ideoita kokeiltavakseni. Olen tällä viikolla toteuttanut näitä ideoita jokaisena päivänä ja tunnen muutoksen jo nyt!
Naisasiakas
Vatsan ongelmat kuriin
14
Ruokavaliolaskelman pohjalta keskustelimme syömiseeni vaikuttavista tekijöistä ja sain uutta tietoa omien ruokailutottumusteni terveellisyydestä. Pystyin yllättävän helposti tekemään pieniä muutoksia, joilla parantaa ja monipuolistaa omaa ruokailua.
Petro
Ruokavalioanalyysi
Henkilöt-5
Kiitos jokaisesta etävastaanotosta, odotin niitä innolla ja sain hyvin vinkkejä sekä neuvoja! Iso kiitos niistä. Tämä on todella mielenkiintoinen ja hyvä yhteisö, tällaisia pitäis olla lisää. Ihana paikka! Ps. Blogin päivittäminen useimmin olisi vielä plussaa!
Naisasiakas
Kestävä painonhallinta
Henkilöt-5
Ihana ravitsemusterapetti Marika, jonka kanssa synkkasi todella hyvin. Hyviä ohjeita vegaaniruokavalioon ja syömisrytmiin.
Naisasiakas
Vegaaniruokavalio

Miten palvelu toimii?

01

Varaa aika

Valitse palvelu, johon liittyvää ravitsemusohjausta kaipaat. Varaa aika jollekin kyseistä palvelua tarjoavista ravitsemusterapeuteista. 

02

Vahvistus & maksu

Saat vahvistusviestissä ohjeet palvelun maksuun. Voit maksaa palvelun ravitsemusterapeutillesi joko verkkomaksulla (pankkikortti tai Klarna) tai hyödyntää Epassin Hyvinvointi-saldoa.

03

Keskustele!

Varattuasi ajan ravitsemusohjaukseen, saat sähköpostiisi ohjeet sekä linkin etävastaanotolle liittymistä varten. Videotapaamiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä rauhallisen paikan tapaamisellenne.

04

Vastasimmeko odotuksiisi?

Saat linkin palautelomakkeeseen tapaamisenne jälkeen, johon vastaaminen on vapaaehtoista.

Jatkokäynti on hyödyllinen tavoitteidesi seurantaa ajatellen. Voit sopia uuden ajan heti ravitsemusterapeuttisi kanssa, tai varata jatkokäynnin myöhemmin sivuiltamme.

Zoom-palaveri ravitsemusterapeutin kanssa

Palveluita työhyvinvointiin?

Luennot & workshopit

Ravitsemusterapeutimme luennoivat työyhteisöille, urheiluseuroille ja yhdistyksille sekä esiintyvät tapahtumissa. Järjestämme myös etäluentoja. Laraten kautta tavoitat erilaiset osaajat kaikista ravitsemuksen aiheista!

Ryhmävalmennukset

Ryhmäohjauksen isoja etuja ovat kannustus, vertaistuki ja kustannustehokkuus. Ryhmätoteutukset kustomoidaan tiiminne tarpeiden mukaan ja niihin voidaan liittää myös yksilöohjausta.

Yksilöohjaukset

Työsuhde-etu, joka on paitsi yksilöllinen ja erottuva, myös oikeasti sairauksia ennaltaehkäisevä. Tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin kohdistettuja yksilövastaanottoja eri aiheisiin erikoistuneiden ravitsemusterapeuttien tuottamana.

Löydämme teille ravitsemusosaajat